صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید      پیام رسان های ما در فضای مجازی      به ما ایمیل بزنید      نشانی ما      تماس با ما

۲۳:۰۶ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳


مقالات عمومی

غلبه بر احساسات فریبکارانه
ملیکا مظلوم
دانشجوی روانشناسی



هفت استراتژی که می تواند کمک کند
1) حقایق را بیاموزید
مانند تمام احساسات منفی یکی از بهترین راه‌ ها برای مدیریت احساسات فریبکارانه پرداختن به تحریف شناختی است که در ایجاد آنها نقش دارد. جسیکا واندرلان، دکترا، مربی بالینی روانپزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن گروه های کوچکی از دستیاران پزشکی را در بحث درباره پدیده فریبکار رهبری می کند. بیمارستان این سمینارها را برگزار کرد زیرا احساس فریبکاری در بین پزشکان رایج است و اغلب منجر به فرسودگی شغلی می شود. پیشنهادی که او با روانشناسان و دستیاران پزشکی به اشتراک می گذارد این است که یک قدم به عقب بردارید تا به تصویر بزرگتر نگاه کنید. چه حقایقی تایید می کند که شما شایسته حضور در نقش خود هستید؟
او گفت که روانشناس یا پزشک شدن سال ها کار، آموزش و موفقیت می خواهد. می‌توانید به در نظر گرفتن اینکه چگونه اکنون در مقایسه با سال گذشته یا پنج سال پیش بودید کمک می‌کند. وندرلان تمرین ساده ای را توصیه می کند که از خود بپرسید چگونه می توانید به دوستی که دستاوردهایش را نادیده می گیرد کمک کنید و سپس همان روش حمایتی را برای خود به کار ببرید.
احساسات خود را به اشتراک بگذارید (2
به اشتراک گذاشتن احساس فریبکاری خود با دیگران نه تنها می تواند تنهایی را کاهش دهد بلکه دری را برای دیگران باز می کند تا آنچه را که در شما می بینند بیان کنند.
در مورد افرادی که با آنها این احساسات را به اشتراک می گذارید محتاط باشید. گاردنر گفت بیان احساسات فریبکارانه با همسالان می‌تواند باعث افزایش پدیده فریبکاری شود اما ارائه به افراد قابل اعتماد می‌تواند تصویر مفید تری از دستاوردها و ارزش های شما بیان کند.
هیل پیشنهاد می کند که افراد بر ایجاد روابطی تمرکز کنند که احساس امنیت می کنند و در آنها احساس تقلب نمی کنند. کوکلی گفت که این ممکن است آسان تر باشد که با افرادی که از پیش زمینه های مشابه برخوردار هستند در ارتباط باشید زیرا که دانستن اینکه افراد دیگری هستند که آنچه شما هستید را تجربه می کنند آرامش زیادی دارد. شما می توانید ناامنی های خود را به اشتراک بگذارید و راه جدیدی برای مقابله به دست آورید.
3) موفقیت های خود را جشن بگیرید
افرادی که با احساس فریبکاری دست و پنجه نرم می کنند تمایل دارند موفقیت های خود را از بین ببرند که به گفته اوربه استین تنها این تجربه را تشدید می کند. اگر کسی به شما تبریک گفت خیلی سریع حرکت نکنید. به نحوه پاسخگویی خود توجه کنید و سعی کنید مثبت تر در مورد خود صحبت کنید. اوراب آستین گفت که وقت گذاشتن برای تشویق خود می تواند به شما در درونی کردن موفقیت کمک کند.
شما به سادگی می توانید در مورد تلاش های خود فکر کنید، اما یاداوری خارجی نیز مهم است. برای مثال اگر ایمیلی با بازخورد مثبت دریافت کردید آن را ذخیره یا چاپ کنید. لازم نیست دستاورد مهم باشد. کوکلی گفت همچنین می‌توانید چیز کوچکی که شما را به عنوان یک فرد شایسته و با عملکرد بالا نشان می دهد را انتخاب کنید.
کمال گرایی را کنار بگذارید (4
تنظیم استانداردهای خود برای موفقیت می تواند درونی کردن دستاوردهای شما را آسان تر کند. واندرلان پیشنهاد می کند به جای هدف گذاری برای کمال روی پیشرفت خود تمرکز کنید. او گفت که در کار بالینی ممکن است راه کاملی برای درمان بیمار وجود نداشته باشد اما ما باید به اندازه کافی خوب باشیم.
زمانی که استانداردهای خود را برآورده نمی ‌کنید در برابر این میل مقاومت کنید که شکست خود را در معرض دید قرار دهید. در عوض اوربه استین پیشنهاد می‌کند که شکست‌ها را به عنوان فرصت‌هایی برای یادگیری و رشد که در نهایت شما را به سمت موفقیتی که به دنبال آن هستید هدایت می کند ببینید.
اوربه استین گفت که افراد مبتلا به پدیده فریبکاری اغلب خود را به عنوان کمک کننده می بینند. افرادی که به کمک می آیند. او گفت که برای رهایی از این نقش‌ها می‌توانید کسی باشید که همه چیز را نمی‌داند یا کسی که همیشه نمی‌تواند کمک کند و این به ما اجازه می‌دهد افراد قوی تری باشیم.
5) دلسوزی به خود را پرورش دهید
استفاده از تمرکز حواس برای جابجایی از یک منبع خارجی ارزش به یک منبع درونی می تواند به شما کمک کند کمال گرایی را کنار بگذارید. سعی کنید مشاهده کنید که چه زمانی احساس فریبکارانه شما ظاهر می شود و چگونه به آنها پاسخ می دهید. اروین گفت در حالی که پدیده فریبکاری ناخودآگاه است ذهن آگاهی می تواند به شما کمک کند در مسیری متفاوت حرکت کنید. احساسات ترس را تشخیص دهید و یاد بگیرید که واقعا همانطور که هستید خوب هستید و به خود یادآوری کنید که دستاوردهای شما با ارزش شما ارتباطی ندارد.
6) شکست های خود را به اشتراک بگذارید
شنیدن اینکه دیگران در مورد شما چه فکر می کنند تنها راه خروج از پدیده فریبکاری نیست. گاردنر گفت که بحث درباره شکست‌ها در یک گروه می‌تواند به ترسیم تصویر واقعی‌ تری از آنچه دیگران با آن مواجه اند کمک کند.
به عنوان مثال، شما می توانید به رزومه خود نگاه کنید و تمام مقالاتی را که منتشر کرده اید ببینید اما از تمام مقالاتی که رد شده اند نیز آگاه هستید. اما وقتی می بینید یکی از همکاران مقاله ای منتشر کرده است نمی دانید واقعا چه اتفاقاتی افتاده است. دیدن بدترین حالت خود و شخص دیگری که بهترین است می تواند جرقه مقایسه را ایجاد کند که می تواند احساسات فریبکارانه را شدیدتر کند.
برای مبارزه با این موضوع، گاردنر و سایر اساتید جوان شکست های خود را در یک گروه فیس بوک به اشتراک می گذارند، به اشتراک گذاشتن لحظات یادگیری در زمان شکست ها می تواند یک عمل فرهنگ سازمانی خوب باشد.
7) بپذیرید
کنترل احساساسات فریبکارانه به این معنی نیست که آنها هرگز دوباره ظاهر نخواهند شد. وندرلان گفت که برای آنها معمول است که در هر تغییر شغلی ایجاد شوند: از مدرسه به کارآموزی، کارآموزی به فوق دکترا، فوق دکتری به حرفه و...
واندرلان گفت: ما همیشه با تجربه ها یا نقش های جدید روبرو خواهیم شد و در آن زمان است که این ظاهر می شود. بنابراین خوب است بدانید حتی اگر در حال پیشرفت هستید ممکن است سال آینده در موقعیتی قرار بگیرید که این موارد دوباره مطرح شوند.


آدرس: بلوار پیروزی بین میدان هنرستان و پیروزی ۴۶ ساختمان ارم طبقه اول مرکز روانشناسی و مشاوره چیستای زندگی

احتراما به استحضار می رساند مركز مشاوره چیستاي زندگی از ساعت 14:00 الی 20:30 پذیرای مراجعین عزیز خواهد بود.

 

تلفن: 38825254 051
موبایل: 09020129954

 

بازدید امروز: 292
بازدید دیروز: 270
بازدید کل: 85594